Esküvő

Esküvő minden mennyiségben

murieleskuvoje.hu
murieleskuvoje.hu

Ha esküvő témában keresgélsz, az interneten előbb utóbb szembejön Muriel esküvője (Muriel”s wedding) című 1994-es ausztrál film. Ez a film egy gátlásos csúnyácska lányról szól, aki a háta mögött hagyva életét elszökik otthonról. Az esküvője rögeszméjévé válik. Ezért kölcsönöztük ezt az ausztrál filmcímet a honlapunk címének murieleskuvoje.hu. Hiszen az esküvő számunkra is rögeszmés dolog. Weboldalunk az esküvői ipar teljes egészét érinti. Menyasszonyi ruha esküvői helyszínek, esküvői ötletek és tippek szóval mindent megtalálsz, ami esküvő! Divat ajánlások, kiállítási beszámolók. Sőt néha egy – egy esküvői szolgáltatót is megtalálsz a murieleskuvoje.hu –n.

Miért jó ez neked?

Mert ha van 5 perced könnyed szórakozásként olvashatsz nálunk cikket murieleskuvoje.hu-n esküvői témában. Esküvői trendek, koszorúslányruhák, dekor ötletek, fotósok és megannyi dolog, ami nélkülözhetetlen egy esküvőhöz. Ha láttad a filmet biztosan emlékszel a jelentere, amikor az Abba szólt szép lágyan Muriel szeme pedig bekönnyesedett a ruhapróbán? Ezt az érzést szeretnénk neked átadni. Ne a csúnyácska menyasszonyjelöltre asszociálj, hanem az érzelmes boldogságot kereső nőre. Éld át velünk ugyanazt a szabadság érzést, amit a film utolsó 5 percében Muriel érez! Ugyanezt fogod érezni, esküvő témában. Légy Muriel, vállald fel magad, hagyd magad mögött a világot és légy szabad!

Hab könnyed magazin, esküvői szolgáltatókkal. Egy gyűjtőhely nemcsak azoknak a kik házasodni készülnek murieleskuvoje.hu